EBC Urban MINI FAT

Op zoek naar de lusten van een vouwfiets, maar heb je geen zin in de lasten van het vaak wat sneue uiterlijk? Dan is de Urban Mini FAT zeker iets voor jou! De dikke banden, het rechte stuur en strakke frame geven hem een stoer uiterlijk. Daarnaast fietst hij net zo comfortabel als een gewone fiets en rekent in één keer af met moeizame fietstochtjes en vooroordelen. In een handomdraai klap je hem bovendien in en neemt hem gemakkelijk mee. Ook ideaal voor tochtjes en vakanties met je caravan, camper of boot.

Deze robuuste chopper is voorzien van een 250 Watt Bafang motor, geplaatst in het achterwiel. Het bijgeleverde display vertelt je alle noodzakelijke informatie: hoe snel je gaat en welke afstanden je aflegt. Verder kan je via het display aangeven welke van de vijf trapondersteuningen je wil en hem aansluiten op je smartphone. Via de geïntegreerde USB aansluiting kan je namelijk in een handomdraai opladen en/of navigeren. Met de Urban Mini FAT rijd je dus nooit meer verkeerd!

Dankzij de twee krachtige schijfremmen staat je e-bike in no time stil. Ook heeft onze e-chopper een lichtsensor die zelf inschakelt bij schemering. Het achterlicht wordt bovendien opgeladen door een geïntegreerd zonnepaneel.

Nieuwsgierig? Maak dan snel een afspraak en kom vrijblijvend langs in onze showroom voor een proefrit.

Specificaties:

Motor: 250 Watt Bafang achtermotor

Accu: 36 Volt 10.AH Samsung.  In het Midden-frame.

Frame: Aluminium

Display: LCD Bafang 

Trapondersteuning: 5

Versnellingen: 7

Snelheid: 25 km

Actieradius: 55 km

Verlichting: Voor- automatische Led verlichting.

Zadel/Handvaten: Bruin Leder

Extra optie: Geïntegreerde USB aansluiting voor oa het opladen van uw telefoon.

Prijs: €1999