EBC Urban FAT

Ben je niet bang om op te vallen en is je e-bike meer dan een vervoersmiddel? Dan kom je met de Urban FAT zeker aan je trekken. De elektrische fiets valt op door zijn stoere, maar elegante uiterlijk. Dankzij het aluminium frame is de fiets licht in gewicht en daardoor ook ideaal voor het fietsen door een drukke stad.

Deze robuuste chopper is voorzien van een 250 Watt Bafang motor, geplaatst in het achterwiel. Het bijgeleverde display vertelt je alle noodzakelijke informatie: hoe snel je gaat en welke afstanden je aflegt. Verder kan je via het display aangeven welke van de vijf trapondersteuningen je wil en hem aansluiten op je smartphone. Via de geïntegreerde USB aansluiting kan je namelijk in een handomdraai opladen en/of navigeren. Met de Urban FAT rijd je dus nooit meer verkeerd!

Dankzij de twee krachtige schijfremmen staat je e-bike in no time stil. Ook heeft onze e-chopper een lichtsensor die zelf inschakelt bij schemering. Het achterlicht wordt bovendien opgeladen door een geïntegreerd zonnepaneel.

Uitbreiding van de Urban FAT
Wil je graag een EBC Urban FAT aanschaffen en de weg onveilig gaan maken met je kindje? Deze Urban FAT sidecar is speciaal gemaakt als uitbreiding op deze elektrische chopper. De sidecar is geschikt voor kinderen tot maximaal 20 kilo.

Nieuwsgierig? Maak dan snel een afspraak en kom vrijblijvend langs in onze showroom voor een proefrit.

Specificaties:

Motor: 250 Watt Bafang achtermotor

Accu: 36 Volt 10.AH Samsung.  In het Midden-frame.

Frame: Aluminium

Display: LCD Bafang 

Trapondersteuning: 5

Versnellingen: 7

Snelheid: 25 km

Actieradius: 55 km

Verlichting: Voor- automatische Led verlichting.

Zadel/Handvaten: Bruin Leder

Extra optie: Geïntegreerde USB aansluiting voor oa het opladen van uw telefoon.

Prijs: €2399